NL | EN

De grootste comedy tour van Jandino Asporaat tot nu toe komt eraan!

27 mei 2024
  • Delen:

Met Therapie lanceert Jandino Asporaat zijn grootste comedy tour tot op heden!  

c5ckAQzc

De tour trekt langs meer dan 100(!) zalen in Nederland, België én de Carribean. Absolute hoogtepunt van de tour zijn de XL-shows, waaronder de show op vrijdag 20 september bij MAINSTAGE Brabanthallen!! “Het is mijn meest persoonlijke show tot nu toe”, aldus Asporaat.  

Ligt het nou aan mij of wordt de wereld met de dag gekker…? Met deze vraag opent Jandino het gesprek over de hedendaagse maatschappij en de vele vormen van therapie die tegenwoordig beschikbaar zijn; van gedragstherapie, therapie tegen fobieën, relatietherapie tot aan aandachtstherapie!  

Misschien moeten wij gewoon beginnen met lachtherapie stelt Asporaat. Het maakt immers niet uit door welke uitdagingen jij op dit moment gaat, lachen is altijd het beste medicijn!  

“THERAPIE” is de enige therapiesessie ter wereld waarbij je het risico loopt om als een “gek” naar binnen te gaan en “gestoord” terug naar buiten te komen. Maar dan wel schuddebuikend en met een hele brede glimlach!  

Met een knipoog naar een steeds complexer wordende wereld kan jij nu je therapeutische sessie boeken via Jandino - Therapie. Wacht niet te lang, want dit speciale consult én spektakelstuk wil je ab-so-luut NIET missen!