NL | EN

Opstart theater seizoen met K3 in volle gang!

18 juni 2021
  • Delen:

„Ik voel me plots weer zo oya lele.” Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn, ze zijn maar al te blij dat de cultuur- en entertainmentsector nu na ruim een jaar stilstand opnieuw tot leven komt. De ‘opstartmanifestatie’ Mooier dan ooit!, met als kartrekker Albert Verlinde, is de aftrap van het evenementenseinzoen, dat van start gaat nu het land van het slot kan. „Dit voelt als een bevrijding. We zijn met z’n allen ontwaakt uit een boze droom.”

De K3-’zusjes’, duidelijk van elkaar te onderscheiden qua haarkleur, staan niet zoals vóór de pandemie te zingen, te springen en te dansen op een megapodium. Nee, ditmaal vormt de foyer van de MAINSTAGE de plek waar ze in het bijzijn van slechts een handjevol jeugdige fans hun populaire kinderliedjes via livestreaming de wijde wereld insturen. 

Symbolisch
Evenals op tientallen andere plaatsen in Nederland is de performance op vrijdagavond 18 juni stipt om acht uur begonnen. Het betreft een landelijke kettingreactie met een symbolisch karakter. Een grootscheepse manifestatie waarbij makers, organisatoren en andere betrokkenen voor en achter de schermen én het publiek en masse aftellen naar het moment dat alle theaters, (pop)podia, musea, festivals en opleidingen weer volledig open mogen. 

Blijdschap overheerst
Ook wij als MAINSTAGE zijn ontzettend blij om van start te gaan en kunnen niet wachten om weer publiek te ontvangen.

K3