NL | EN

Zakelijk

Ben jij op zoek naar een geschikte ruimte voor een congres, diner of bedrijfsfeest? Groot, knus, zakelijk of feestelijk: in MAINSTAGE vind je de ideale locatie voor ieder type evenement.

Bekijk de Factsheet (PDF)

 • Instapklaar

  MAINSTAGE is een moderne blackbox met een industrieel karakter. Het plafond en de wanden zijn volledig zwart en aan 3 zijdes is MAINSTAGE voorzien van een zwart theaterdoek. Dit is een perfecte combinatie met de betonlook vloer. Hierdoor kunnen alle type evenementen een uitstekende invulling vinden bij MAINSTAGE. 

 • Multifunctioneel

  De mobiele telescopische tribune en een modern vloersysteem maken de zaalopstelling flexibel. Van diner tot bedrijfsfeest en congres. Met een hoogte van 17 meter en dakspanten, zijn er bijna onbegrensde rigging mogelijkheden. 

 • Brabant(s)

  MAINSTAGE: dé entertainmenthal van het Zuiden waar iedereen met open armen wordt ontvangen. Ons Brabantse hart zorgt voor een saamhorige en betrokken sfeer waarbij we jullie meenemen naar een belevenis van hoog niveau. 

 • "Wij hebben met genoegen gebruik gemaakt van de professionele faciliteiten en mogelijkheden bij MAINSTAGE. Wij waren vooral blij verrast door de manier van het optreden en de hulp van het personeel. Zeer positief!"

  T-Mobile

 • ""Het Jane Goodall Insitituut, dr. Jane Goodall, de vrijwilligers en de gasten hebben een geweldig evenement gehad bij MAINSTAGE. Vanaf het eerste contact zijn wij meer dan vriendelijk en professioneel geholpen, het personeel was ontzettend behulpzaam"

  Jane Goodall Instituut, Linda van Hage

 • "Hele fijne locatie om mee samen te mogen werken. Professionals die van A tot Z met je mee denken om een mooi event neer te zetten. In de aanloop naar het event toe en op de dag zelf zijn we op heel veel vlakken ontzorgd. "

  Social Media Congres

 • "MAINSTAGE is een van de mooiste locaties van Nederland om een event te organiseren. Een absolute aanrader als je op zoek bent om net even iets ‘anders’ te produceren. En daarnaast is samenwerking met het team van Libema al jaren een feestje!"

  MKB Congres

 • "Al vele malen hebben wij onze medewerkers ontvangen bij MAINSTAGE. Regelmatig moest kort voor het event nog geschakeld worden. Maar altijd werd er super meegedacht en werden de wensen vertaald naar praktische oplossingen die nooit teleurstelden"

  Van Mossel