NL | EN

MAINSTAGE

Ben jij op zoek naar een geschikte ruimte voor een concert, entertainmentproductie of bedrijfsfeest? Groot, knus, zakelijk of feestelijk: in MAINSTAGE vind je de ideale locatie voor ieder type evenement. Met de mobiele telescopische tribune, een sfeervolle foyer, modern vloersysteem en de nieuwe evenementspanten zijn er bijna onbegrensde mogelijkheden.

OrganiserenContact opnemen

Het zuiden verdient een podium.

Je weet wat ze zeggen: Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen! En dat doen wij. We hangen ze op in alle kleuren en maten, voor wie er ook komt en het podium krijgt. We passen ons aan. We pakken uit. We pakken je in en pakken het moment. Van carnaval tot festival, van headbanger tot dinnershow. We pakken de kans om jou de mooiste tijd te laten beleven. En dat verdient een podium.

MAINSTAGE is dé entertainmenthal van het Zuiden waar we alle faciliteiten hebben om verbluffende grootschalige live entertainment- en muziekshows een podium te geven. De hal die zich aanpast aan haar verrassende programmering, geeft jong en oud het gevoel even helemaal in een andere wereld te zijn. Met onze no-nonsense mentaliteit en ons Brabantse hart, laten we die van jou sneller kloppen. En dat doen we graag.

Check de agenda


Mainstage - Logo
  • Brabant(s)

    MAINSTAGE: dé entertainmenthal van het Zuiden waar iedereen met open armen wordt ontvangen. Ons Brabantse hart zorgt voor een saamhorige en betrokken sfeer waarbij we jullie meenemen naar een belevenis van hoog niveau. 

  • Verbluffend

    Met alle faciliteiten voorzien en een diverse programmering van artiesten uit de live entertainment- en muziekwereld laat je je verbluffen en verrassen. Bij ons krijg je meer dan je verwacht en dat geven wij je graag. 

  • Entertainment

    Let me entertain you. Dat is MAINSTAGE. Bescheiden maar trots laten we jou de mooiste tijd laten beleven. 

Mainstage - About us

Libéma, waar MAINSTAGE onderdeel van is, is met meer dan 20 locaties één van de grootste leisure concerns van Nederland. Ieder jaar ontvangt Libéma ruim vijf miljoen gasten op de attractieparken, vakantieparken en beurzen- en evenementenlocaties. De missie van Libéma is: ‘De mooiste tijd beleef je bij Libéma’. 

Website van Libéma
Mainstage - About us

Geschiedenis

Onder de naam Lips Beheermaatschijppij (Libéma) exploiteert de huidige directeur Dirk Lips sinds 1982 Autotron Rosmalen. Autotron Rosmalen begon als een hobby van de heer Lips senior. Door uitbreiding ontstond naar...

Ontdek de hele geschiedenis
Mainstage - About us

Organiseren bij Libéma

Libéma heeft prachtige locaties, waaronder: Beekse Bergen, Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, Autotron Exclusive, Congrescentrum 1931, Omnisport Apeldoorn en Luchtvaartmuseum Aviodrome. Dankzij deze diversiteit aan locaties biedt Libéma ontelbaar veel mogelijkheden aan zowel gezinnen als de zakelijke markt.

Zelf organiseren