NL | EN

Organiseren

Over MAINSTAGE

Ben jij op zoek naar een geschikte ruimte voor een concert, entertainmentproductie of bedrijfsfeest? Groot, knus, zakelijk of feestelijk: in MAINSTAGE vind je de ideale locatie voor ieder type evenement. Met de mobiele telescopische tribune, een sfeervolle foyer, modern vloersysteem en de nieuwe evenementspanten zijn er bijna onbegrensde mogelijkheden. 

MAINSTAGE is een moderne blackbox met een industrieel karakter. Het plafond en de wanden zijn volledig zwart en aan 3 zijdes is MAINSTAGE voorzien van zwart theaterdoek. MAINSTAGE beschikt over standaard faciliteiten waaronder mobiele kleedkamers, backstage cateringmogelijkheden en laad- en losmogelijkheden dicht bij het podium. De Brabantse saamhorigheid smelt samen in deze entertainmenthal van het zuiden.

Meer wetenFactsheet

Facts & Figures

MAINSTAGE zit aan de Oude Engelenseweg 1 in 's-Hertogenbosch. Het is onderdeel van het gebouw van Brabanthallen en direct naast het gebouw 1931 Congrescentrum.

Factsheet (PDF)Huurvoorwaarden (PDF)

Koppeling andere locaties

Brabanthallen

Met 55.000m2 vloeroppervlakte behoort Brabanthallen tot één van de grootste evenementenlocaties van Nederland. Met flexibiliteit in ruimtes, en groepsgrootte is deze locatie geschikt voor uiteenlopende evenementen. Lees meer over organiseren in Brabanthallen.

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Jaren achtereen wisselden hier koeien en kalveren van eigenaar, nu wordt kennis en kunde uitgewisseld in een va de meest unieke historische evenementenlocaties van Nederland. Deze gemoderniseerde locatie, op steenworp afstand van de historische binnenstad, krijgt jouw bijeenkomst de aandacht die zij verdient. Lees meer over organiseren in 1931 Congrescentrum.

Organiseren

Voor meer informatie, het opvragen van de factsheet of technische rider, neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel: +31 (0) 73-6293200.

Of voor de algemene huurvoorwaarden voor het organiseren van een zakelijk evenement, klik hier

Een ogenblik graag..

Bedankt voor je bericht. We streven er naar binnen 48 uur te reageren.

We streven er naar binnen 48 uur te reageren.