NL | EN

De Bevers komen naar MAINSTAGE

16 juni 2023
  • Delen:
1687159289De Bevers - Dichtbij 725 x 425px

Op het succes van De Bevers staat geen maat maar het leuke is dat John de Bever en Kees er zelf erg nuchter in blijven. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg lijkt hun levensmotto. Dit gevoel nemen ze dan ook mee in hun theatertournee in het voorjaar van 2024.

Met een succesvolle real-life soap bij RTL5 en de vele optredens in het land gaat het goed met de carrière van volkszanger John de Bever en zijn partner en manager Kees Stevens - De bever. Met de nominatie voor de Gouden Televizierring wist het vrolijke duo heel Nederland aan zich te binden. Van optredens tijdens Holland Zingt Hazes tot aan een gastrol in The Passion en zo dient dit najaar de volgende stap zich al snel aan.

Dit is nog maar het begin… want de mannen willen hun voorliefde voor het Nederlandse lied met nog veel meer mensen delen en wel in een unieke vorm. De Bevers gaan het MAINSTAGE theater in!

De inmiddels beroemde huiskamer verhuist naar een serie bijzondere theaters, waaronder MAINSTAGE, in Nederland om het decor te vormen voor een mooie hartverwarmende, interactieve maar bovenal beren uhh bevers-gezellige avond.

Fans van John en Kees kunnen deze avond vragen stellen, verzoekjes indienen en vooral genieten van de heerlijke no-nonsense humor en het liefdevolle gekibbel van de twee partners in crime. Natuurlijk staat de voorstelling De Bevers - Dichtbij ook bol van muziek en zal John samen onder begeleiding van DE BEVERS band bestaande uit 10 top muzikanten en speciale gast Marlane een mooie mix van prachtige levensliedjes en feest repertoire ten gehore gaan brengen.

Van een ode aan zijn eigen helden, tot aan zijn eigen hits 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht', 'Wanneer, Wanneer, Wanneer', 'Ik Ga Leven' en ‘Het is moeilijk bescheiden te blijven’… Het komt allemaal voorbij tijdens dit meezingfeest!