1.5m theater

De voorstellingen in MAINSTAGE (en HAL8) zullen helaas tot 26 mei niet doorgaan. Let op : uitzondering is natuurlijk het Fieldlab event van Racoon op 7 meiVoor deze voorstellingen zoeken we naar een nieuwe datum, waarover we bezoekers persoonlijk zullen informeren.

Corona update

De voorstellingen in MAINSTAGE (en HAL8) zullen helaas tot 26 mei niet doorgaan. Let op : uitzondering is natuurlijk het Fieldlab event van Racoon op 7 mei! Voor deze voorstellingen zoeken we naar een nieuwe datum, waarover we bezoekers persoonlijk zullen informeren.

Meer informatie

Coronamaatregelen

MAINSTAGE veilig bezoeken

Wij doen er natuurlijk alles aan om jouw bezoek aan Cultuurstad Theaters in MAINSTAGE op een veilige manier te laten verlopen. In onze locatie volgen wij de Nederlandse richtlijnen van het RIVM.

Houd bij het maken van reisplannen rekening met de landelijke maatregelen. Wanneer je onze locatie bezoekt gelden uiteraard de Nederlandse maatregelen van het RIVM.

Veilig Samen Uit

Er gelden speciale richtlijnen voor veilig samen uit

 • We zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens
  We ontvangen maar een beperkt aantal gasten tegelijk en alleen met een online reservering. We werken met een norm per locatie, hierdoor is de hoeveelheid mensen altijd passend.
 • We zorgen voor extra hygiënemaatregelen
  We dragen persoonlijke beschermingsmaterialen waar nodig. We desinfecteren belangrijke contactpunten en maken vaker schoon. We bieden centrale desinfectiepunten.
 • We zorgen voor voldoende en heldere informatievoorziening
  We hebben zichtbare, goed geïnformeerde en getrainde collega’s. We geven begrijpelijke informatie, instructies en bewegwijzering. We spreken gasten aan als de afspraken niet worden nageleefd.

Belangrijkste maatregelen

Er gelden speciale richtlijnen voor veilig samen uit

 • Was regelmatig je handen.
 • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
 • Ga naar huis als je last hebt van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (tot 38°C). Ga naar huis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft.
 • Betaal met pin of contactloos. Er wordt geen contant geld geaccepteerd.
 • Volg onze eventuele instructies op.

  Bekijk onze maatregelen

  Factsheet

  Mark Rutte blijft het zeggen; “1.5 meter afstand is de nieuwe standaard in onze samenleving.” Met dit als uitgangspunt heeft MAINSTAGE 1.5 een concept ontwikkeld voor deze nieuwe werkelijkheid, om de veiligheid van bezoekers te kunnen garanderen zonder in te hoeven leveren op de ervaring.

  Download factsheet

  Plattegrond

  Bekijk hieronder de plattegrond van de zaal.