1.5m theater

De voorstellingen van Cultuurstad Theaters in Mainstage en 1931 Brabanthallen t/m 15 januari zullen helaas niet doorgaan. Voor deze voorstellingen zoeken we naar een nieuwe datum, waarover we bezoekers persoonlijk zullen informeren.

Het is gewoon mogelijk om tickets te kopen voor voorstellingen vanaf 15 januari. We hopen én gaan er vanuit dat we dan weer gewoon open mogen! Je kunt per voorstelling in het programma-overzicht zien of een voorstelling door gaat en je er dus kaartjes voor kunt kopen. Mocht het zo zijn dat voorstellingen toch niet door kunnen gaan, dan kun je jouw kaartjes altijd retourneren. Wij informeren bezoekers dan altijd persoonlijk.

Coronamaatregelen

Corona update 20 november

De voorstellingen van Cultuurstad Theaters in Mainstage en 1931 Brabanthallen t/m 15 januari zullen helaas niet doorgaan. Voor deze voorstellingen zoeken we naar een nieuwe datum, waarover we bezoekers persoonlijk zullen informeren.

Lees hier het nieuwsbericht

Het is gewoon mogelijk om tickets te kopen voor voorstellingen na 15 januari. We hopen én gaan er vanuit dat we vanaf dan weer gewoon open mogen! Je kunt per voorstelling in het programma-overzicht zien of een voorstelling door gaat en je er dus kaartjes voor kunt kopen. Mocht het zo zijn dat voorstellingen toch niet door kunnen gaan, dan kun je jouw kaartjes altijd retourneren. Wij informeren bezoekers dan altijd persoonlijk.

MAINSTAGE veilig bezoeken

Wij doen er natuurlijk alles aan om jouw bezoek aan Cultuurstad Theaters in MAINSTAGE op een veilige manier te laten verlopen. In onze locatie volgen wij de Nederlandse richtlijnen van het RIVM.

Houd bij het maken van reisplannen rekening met de landelijke maatregelen. Wanneer je onze locatie bezoekt gelden uiteraard de Nederlandse maatregelen van het RIVM.

Veilig Samen Uit

Er gelden speciale richtlijnen voor veilig samen uit

 • We zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens
  We ontvangen maar een beperkt aantal gasten tegelijk en alleen met een online reservering. We werken met een norm per locatie, hierdoor is de hoeveelheid mensen altijd passend.
 • We zorgen voor extra hygiënemaatregelen
  We dragen persoonlijke beschermingsmaterialen waar nodig. We desinfecteren belangrijke contactpunten en maken vaker schoon. We bieden centrale desinfectiepunten.
 • We zorgen voor voldoende en heldere informatievoorziening
  We hebben zichtbare, goed geïnformeerde en getrainde collega’s. We geven begrijpelijke informatie, instructies en bewegwijzering. We spreken gasten aan als de afspraken niet worden nageleefd.

Belangrijkste maatregelen

Er gelden speciale richtlijnen voor veilig samen uit

 • Was regelmatig je handen.
 • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
 • Ga naar huis als je last hebt van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (tot 38°C). Ga naar huis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft.
 • Betaal met pin of contactloos. Er wordt geen contant geld geaccepteerd.
 • Volg onze eventuele instructies op.

  Bekijk onze maatregelen

  Factsheet

  Mark Rutte blijft het zeggen; “1.5 meter afstand is de nieuwe standaard in onze samenleving.” Met dit als uitgangspunt heeft MAINSTAGE 1.5 een concept ontwikkeld voor deze nieuwe werkelijkheid, om de veiligheid van bezoekers te kunnen garanderen zonder in te hoeven leveren op de ervaring.

  Download factsheet

  Plattegrond

  Bekijk hieronder de plattegrond van de zaal.