Contact

Vragen over Mainstage? Wij helpen je graag verder. Je kunt ons mailen of het onderstaande contactformulier invullen. Je vraag wordt dan zo snel mogelijk op werkdagen beantwoord. Mocht je specifieke vragen over de inhoud van het evenement hebben, dan kun je contact opnemen met de organisator van het evenement. Voor vragen over tickets kun je contact opnemen met de kaartverkoper van het evenement. De contactgegevens van deze organisatoren kun je terugvinden in onze agenda bij de evenementenpagina.

Mainstage Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1
5222 AA 's Hertogenbosch

Stel hier je vraag!

We reageren altijd binnen één werkdag.

Een ogenblik..

Bedankt voor je bericht. We reageren altijd binnen één werkdag.

 • Brabant(s)

  Als enig alternatief in het Zuiden is Mainstage dé entertainmenthal waar iedereen met open armen wordt ontvangen. Ons Brabantse hart zorgt voor een saamhorige en betrokken sfeer waarbij we jullie meenemen naar een belevenis van hoog niveau.

 • Verbluffend

  Met alle faciliteiten voorzien en een diverse programmering van artiesten uit de live entertainment- en muziekwereld laten we je verbluffen en verrassen. Bij ons krijg je meer dan je verwacht en dat geven wij je graag.

 • Entertainment

  Let me entertain you. Dat is Mainstage. Bescheiden maar trots willen we jou de mooiste tijd laten beleven.

Bereikbaarheid

Mainstage
Oude Engelenseweg 1
5222 AA 's-Hertogenbosch

 • Met de auto

  Mainstage ligt vlak bij de snelweg A59 / A2. Met de auto volg je "De Brabanthallen" (ANWB-borden).

  Bereken je route met de auto
 • Met het ov

  Mainstage bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. Je dient daarbij de stationsuitgang Paleiskwartier/Brabanthallen te nemen en het bord “Brabanthallen” te volgen. Na ongeveer 9 minuten zie je de hoofdingang van Mainstage.

  Bereken je route met het ov
 • Parkeren

  Mainstage beschikt over 4.000 parkeerplaatsen.
  Let op! Mainstage is een pin-only locatie.