K3 Dromen show verplaatst!

9 juni 2020
  • Delen:

Als gevolg van de voorzorgsmaatregelen ter preventie van de verdere verspreiding van het coronavirus, heeft Studio 100 besloten om de K3 Dromen show dit najaar uit te stellen naar een latere datum.

Jij hebt tickets gekocht voor de K3 show in Mainstage op 24 oktober 2020. We hebben ons best gedaan om voor jou een passende nieuwe datum te vinden waarbij je oorspronkelijk bestelde plaatsen behouden blijven. De nieuwe datum is geworden: 23 oktober 2021!

Je ontvangt hiervoor nieuwe tickets. Deze worden je in de loop van de zomer toegestuurd via mail. Houd hiervoor zeker ook je spamfolder of ongewenste mails in de gaten.

Als je niet aanwezig kan zijn op deze nieuwe datum kan je een Corona voucher (tegoedbon) aanvragen met dezelfde waarde als het bedrag van je bestelling. Deze kan je dan gebruiken om tickets te kopen voor een voorstelling van de K3 Dromen Show in 2021, op een andere dag, uur of locatie.

Om de voucher aan te vragen volstaat het om deze link te volgen en daar je bestelnummer en het e-mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst in te vullen. Je ontvangt daarna een mail met je persoonlijke link naar het formulier waarin je per bestelling je voorkeur kan ingeven. De voucher is 12 maanden geldig en zal over 4 weken aan je worden toegestuurd via mail.

Alle nieuwe info over de K3 shows in Nederland verschijnt ook steeds onderaan de pagina van onze website

Het is helaas niet mogelijk om extra tickets aan je bestaande reservering toe te voegen. Later bijbestellen is uiteraard wel mogelijk als er nog beschikbaarheid is.

Voor overige vragen kan je contact opnemen met de Customer Service van Paylogic, onze ticketpartner, via deze link. Zij zullen je zo goed mogelijk verder helpen.

Wij verwelkomen je graag op de K3 Dromen show op 23 oktober 2021!