Het BOWIE concert verplaatst

15 september 2020
  • Delen:

Als gevolg van de voortdurende Corona pandemie, zijn we helaas genoodzaakt om slecht nieuws met u te delen. Door de huidige maatregelen van de overheid kunnen we slechts een beperkt deel van de capaciteit van de theaters en zalen gebruiken. Dit maakt het onmogelijk om een grote productie als ‘het BOWIE concert’ doorgang te laten vinden.

Voorafgaand aan de zomervakantie zijn veel regels versoepeld. Inmiddels is echter sprake van een forse toename van besmettingen en worden regels weer strenger. Het is niet waarschijnlijk dat we terug kunnen naar een normale zaalbezetting in januari van 2021. Voor het BOWIE concert is dit helaas wel een vereiste om rendabel te kunnen spelen. Daarom is besloten om de concertreeks in zijn geheel te verschuiven naar januari 2022. Een situatie die we ten zeerste betreuren maar de huidige situatie laat de organisatie geen andere keuze. De gezondheid van het publiek, artiesten en medewerkers komt altijd op de eerste plaats.

Heeft u tickets besteld? Contact opnemen met de organisatie is niet nodig. U krijgt automatisch bericht van de ticketing partner Eventim over de afhandeling van uw boeking. Alle locaties worden ook in 2022 onderdeel van de tournee en u kunt uw kaarten vanzelfsprekend kosteloos omboeken naar een nieuwe datum van uw keuze. Wij hopen op uw begrip.