Bezoek

We doen er alles aan om je bezoek aan Mainstage onvergetelijk te maken. Het is handig om van te voren de nodige informatie in te winnen om niet voor verrassingen te komen te staan. Buiten de show om dan.

Bereikbaarheid

Mainstage is gevestigd aan de Oude Engelenseweg 1 in 's-Hertogenbosch. De entertainmenthal is onderdeel van het Brabanthallen en 1931 Congrescentrum gebouw.

 • Mainstage is uitstekend bereikbaar met de auto, vlakbij de A2, A59 en A56. Het navigatieadres van Mainstage is Oude Engelenseweg 1, 5222 AA ’s Hertogenbosch.

  Plan je route

 • Mainstage bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. Je neemt de stationsuitgang Paleiskwartier/Brabanthallen en volgt het bord “Brabanthallen”. Na ongeveer 9 minuten zie je de hoofdingang van Mainstage.

  Plan je route

 • Mainstage beschikt over 4.000 parkeerplekken. Let op! Mainstage is een pin-only locatie.

Plattegrond

Mainstage bestaat uit een entertainmenthal met aangrenzend een foyer. De entertainmenthal heeft verschillende ingangen en hangt per evenement af hoe de ruimte is ingericht. Zo kan het zijn dat de ene keer de verrijdbare tribunes zijn klaargezet en de andere keer de hal is gevuld met staplaatsen.

Plattegrond (PDF)

Eten & Drinken

In de foyer is er een mogelijkheid om een kopje koffie of borrel te drinken. Je kunt hier lekker zitten in een van de sofa’s en achteraf napraten onder het genot van een drankje. Openingstijden zijn per evenement verschillend en worden aangegeven op de betreffende eventpagina’s.

Huisregels

Veel mag bij Mainstage. We willen een te gekke avond natuurlijk niet in de weg zitten, maar uiteraard moeten we ons ook aan de regels houden. Daarom hier een PDF waar je de huisregels terug kan lezen.

Huisregels (PDF)

Vraag & Antwoord

Hier staan veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden op een rijtje. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem contact op met de klantenservice.

 • Dit verschilt per evenement. Kijk op de pagina van het evenement in de agenda om te zien hoe laat de deuren open gaan. 

 • Dat verschilt per evenement. Mainstage treedt in veel gevallen op als accommodatie en niet als (concert)organisator. Voor ticketsoorten, zaalindelingen ed. kan de organisatie van het evenement je meer vertellen. Kijk op de pagina van het evenement in de agenda, hier vind je een link naar bestelmodule voor de tickets. Via die module vind je meer informatie.

 • Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Er zijn verschillende barren waar je een drankje kunt bestellen.

 • De parkeerkosten kunnen per evenement verschillen. Bij concerten en evenementen met een vast aanvangstijdstip dient vooraf afgerekend te worden. Parkeerkosten zijn afhankelijk van de organisatie cq. het event dat dan plaatsvindt. Soms is parkeren gratis. Dit wordt door het evenement aangegeven.

 • Mainstage is een rookvrije locatie. Binnen roken is ten strengste verboden. Roken, incl. e-smoking, is alleen toegestaan in de daarvoor aangegeven rookruimte buiten. Mainstage behoudt zich het recht voor om bezoekers die binnen roken uit het gebouw te verwijderen.

 • Je kunt tijdens je bezoek gebruik maken van de garderobe in Mainstage. Je kunt voor € 1,00,- per item je jas en andere spullen afgeven. Bij de garderobe is betalen alleen mogelijk per pin, Mainstage is een pin-only locatie.

 • Alle gevonden voorwerpen dienen te worden afgegeven bij de servicebalie in de hal. Mocht je spullen verloren zijn dan kun je je daar melden of bellen naar 073 – 62 93 911.

 • Bezoekers kunnen eventuele klachten ter plekke melden bij een medewerker van Mainstage. Ook is het mogelijk om klachten per mail in te dienen: info@mainstage.nl.